WORD JIJ ONZE NIEUWE VRIJWILLIGE MEDEWERKER?

Wil jij met ons samen de wereld een stukje beter maken?

Drijvende kracht

De drijvende kracht achter de bijna 200 Wereldwinkels zijn 7000 vrijwillige medewerkers. De meeste vrijwilligers staan een dagdeel per week in de winkel. Maar er gebeurt nog veel meer en elke Wereldwinkel heeft veel verschillende talenten nodig om de boel draaiende te houden: zoals winkelcoördinator, etaleur, winkelinrichter, PR-medewerker, bestuursleden.

Vrijwillige medewerkers gezocht

Veel Wereldwinkels kampen met een terugloop van vrijwilligers: mensen stoppen na jarenlange inzet. Sommige winkels dreigen hierdoor zelfs hun deuren te moeten sluiten.

Jouw talent inzetten voor een betere wereld?


Wil jij bijdragen aan een betere wereld en ervaring opdoen in een winkel? Dan is de Wereldwinkel misschien wel jouw goede doel. Heb jij een neus voor wat klanten willen kopen? Meld je dan aan als inkoper. Geef jij graag leiding, dan ben jij misschien onze winkelcoördinator. Ook hard nodig zijn verhalenvertellers die het verhaal van de Wereldwinkel via social media willen delen zodat er meer fans naar de winkel komen. Kortom, alle talenten zijn welkom!

Wie zich inzet voor een betere wereld, mag daar ook iets voor terugverwachten. Geen geld, maar iets waardevollers: een netwerk, zingeving, nieuwe kennis of het ontdekken van een compleet nieuw talent. Heb je interesse, neem dan snel contact op met de winkel bij jou in de buurt.

Wereldwinkel Appingedam, Loppersum en Ten Boer.

Kijk ook op onze website: www.wereldwinkelgroningerland.nl

 

 

Klik op onderstaande plaatsnaam voor aanbiedingen, acties en overige informatie van elke winkel

It's easy to be fair

De wereldwinkels Appingedam, Loppersum en Ten Boer hebben een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fairtrade normen.

Bij ons kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Nu heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.

IT’S SO EASY TO SHOP FAIR!