Wereldwinkel Loppersum heeft een webwinkel!

Wereldwinkel Veur Elkenain heeft ook een webwinkel: www.wereldwinkelloppersum.nl.

De webwinkel is inmiddels goed gevuld met levensmiddelen zoals koffie, thee, diverse fairtradeproducten voor in de keuken, broodbeleg, sap en chocola. Ook veel cadeau artikelen zijn online te verkrijgen. Bijvoorbeeld artikelen voor buiten, zoals insectenhotels, vogelhuisjes en siervogels van metaal. Maar ook kaarsen, doppers en allerlei aardewerk. De webwinkel zal de komende tijd nog verder gevuld worden, zodat u nog beter een keus kunt maken. Neem dus regelmatig een kijkje!

Kijk op www.wereldwinkelloppersum.nl voor actuele informatie, openingstijden en nieuws.

NIEUWE MEDEWERKERS GEZOCHT M/V

Wereldwinkel "Veur Elkenain" is een FAIRTRADE WINKEL. Wij verkopen producten uit Azië, Afrika, Midden- en Latijns Amerika. Het assortiment bevat onder meer food, kunstnijverheid, servies en wierook.

Ben je één dagdeel per week of per 14 dagen beschikbaar en vind je eerlijke handel een goede zaak, meld je voor informatie aan via de winkel of de mail. Dan gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

KOM OOK ONS ENTHOUSIASTE TEAM VERSTERKEN!

DOPPERS NOG ALTIJD RAZEND POPULAIR

In de Dopper zitten geen schadelijke stoffen, heeft een ‘Food Approved’ keurmerk en is vaatwasser bestendig, Ze worden in Nederland geproduceerd en van elke  verkochte Dopper fles gaat er 5%  naar de Dopper Foundation. De Dopper Foundation zet zich in voor schoon en veilig drinkwater in Nepal.

Openingstijden

 

Kijk voor actuele informatie en onze openingstijden op www.wereldwinkelloppersum.nl.

 

Adresgegevens

Wereldwinkel Loppersum
Nieuwstraat 4
9919 AZ Loppersum
0596 57 30 75

 

wereldwinkel.loppersum(at)gmail.com

www.wereldwinkelgroningerland.nl

www.facebook.com/wereldwinkelloppersum

 

Winkelcoördinator:    

Janet Gorter- van Klaarbergen