FACEBOOK

Wereldwinkel Loppersum is nu ook te vinden op Facebook!

Like ons op Facebook en blij op de hoogte va nieuwe producten, speciale aanbiedingen, gewijzigde openingstijden en nog veel meer.

Deel ons op Facebook en breng Fairtrade onder de aandacht bij je vrienden.                                                

Wereldwinkel Loppersum heeft een webwinkel!

Wereldwinkel Veur Elkenain heeft vanaf nu ook een webwinkel: www.wereldwinkelloppersum.nl.

Omdat de winkel aan de Nieuwstraat vanwege Covid19 minder vaak open is, is een webwinkel een goede aanvulling op de dienstverlening van de winkel. Op deze manier wordt fair trade winkelen nog makkelijker in Loppersum.

De webwinkel is inmiddels goed gevuld met levensmiddelen zoals koffie, thee, diverse fairtradeproducten voor in de keuken, broodbeleg, sap en chocola. Ook veel cadeau artikelen zijn online te verkrijgen. Bijvoorbeeld artikelen voor buiten, zoals insectenhotels, vogelhuisjes en siervogels van metaal. Maar ook kaarsen, doppers en allerlei aardewerk. De webwinkel zal de komende tijd nog verder gevuld worden, zodat u nog beter een keus kunt maken. Neem dus regelmatig een kijkje!

Wereldwinkel Veur Elkenain vanaf vrijdagmiddag 1 mei weer geopend!

De Wereldwinkel is een paar weken dicht geweest, maar vanaf vrijdagmiddag 1 mei gaan we weer (beperkt) open! We zijn de komende twee maanden geopend op: donderdag,vrijdag en zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. 


Deze openingstijden op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn eerst voor de maanden mei en juni. Afhankelijk van de verdere maatregelen en besluiten van regering en RIVM gaan we kijken hoe het verder gaat. In ieder geval kunnen we onze klanten toch weer (deels) ter wille zijn. Er komt een scherm bij de kassa en we zorgen voor schoonmaakdoekjes en hand-desinfectiegel. Voorlopig mogen er maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel en u kunt alleen betalen met pin. We hopen natuurlijk ook weer goed te gaan verkopen, zodat ook de producenten aan het werk kunnen blijven.


De Wereldwinkel gaat ook online open: er komt een webshop!

Omdat we maar beperkt open kunnen zijn, komen we in de maand mei met een webshop. Op deze manier kunt u op elk moment online bestellen en uw aankopen afhalen in de winkel, op dagen dat we open zijn. Het is voor ons uitproberen, maar we verwachten dat dit een goede oplossing kan zijn in deze bijzondere tijd. We zijn druk bezig met het inrichten van de webshop, we weten nog niet precies wanneer we online opengaan, hou daarom onze facebook-pagina in de gaten www.facebook.com/wereldwinkelloppersum

Wereldwinkel Veur Elkenain
Nieuwstraat 4 in Loppersum

NIEUWE MEDEWERKERS GEZOCHT M/V

Wereldwinkel "Veur Elkenain" is een FAIRTRADE WINKEL. Wij verkopen producten uit Azië, Afrika, Midden- en Latijns Amerika. Het assortiment bevat onder meer food, kunstnijverheid, servies en wierook.

Ben je één dagdeel per week of per 14 dagen beschikbaar en vind je eerlijke handel een goede zaak, meld je voor informatie aan via de winkel of de mail. Dan gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

KOM OOK ONS ENTHOUSIASTE TEAM VERSTERKEN!

DOPPERS NOG ALTIJD RAZEND POPULAIR

In de Dopper zitten geen schadelijke stoffen, heeft een ‘Food Approved’ keurmerk en is vaatwasser bestendig, Ze worden in Nederland geproduceerd en van elke  verkochte Dopper fles gaat er 5%  naar de Dopper Foundation. De Dopper Foundation zet zich in voor schoon en veilig drinkwater in Nepal.

Openingstijden

 

Ma  : gesloten                 

Di    : gesloten

Wo  : gesloten

Do   : 10.00 - 16.00 uur

Vr    : 10.00 - 16.00 uur

Za    : 10.00 – 16.00 uur

Adresgegevens

Wereldwinkel Loppersum
Nieuwstraat 4
9919 AZ Loppersum
0596 57 30 75

 

wereldwinkel.loppersum(at)gmail.com

www.wereldwinkelgroningerland.nl

www.facebook.com/wereldwinkelloppersum

 

Winkelcoördinator:    

Janet Gorter- van Klaarbergen