Geef meer met kerst

Elk bedrijf bepaalt graag zelf wat er als kerstpakket gegeven wordt. De trend voor 2018 is dat een kerstpakket moet voldoen aan de volgende uitgangspunten: ambachtelijk, lokaal en authentiek. Daarnaast is de ontvanger van een kerstpakket steeds meer geïnteresseerd in waar en hoe een product gemaakt is.

 Goed doel

Ook zijn er steeds meer bedrijven die in het kerstpakket een fairtrade product of een product dat een goed doel steunt, willen. Gelukkig worden deze producten ook steeds leuker en betaalbaarder, zodat het binnen het budget van het kerstpakket past.

Kies daarom een kerstpakket van de Wereldwinkel

Voor een kerstpakket met als uitgangspunt bovenstaande trends en gedachten ben je bij de Wereldwinkel aan het juiste adres. Een origineel pakket vol authentieke producten dat ook nog eens past bij deze tijd van duurzaamheid én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een kerstpakket van de Wereldwinkel is namelijk fairtrade, en daarom zowel duurzaam als maatschappelijk verantwoord. Maar we bieden meer! We beloven dat we gebruik maken van onze netwerken om, indien gewenst, lokale producten in het pakket te verwerken.

Fairtrade = duurzaam + maatschappelijk verantwoord  

Fairtrade staat voor respect voor mens én milieu. Het is een duurzame manier van handel drijven omdat de makers van fairtrade producten de kans krijgen om hun levensomstandigheden te verbeteren. Daarnaast biedt het boeren en producenten ook mogelijkheden voor milieuvriendelijker handelen. Bijvoorbeeld een nieuwe, energiezuinige oven in een pottenbakkers-werkplaats of een training over klimaatvriendelijk verbouwen aan koffieboeren of het planten van schaduwbomen op de cacaoplantage. Handel onder fairtrade criteria draagt daar zorg voor. Is dat nou geen mooie kerstgedachte?

Wij hebben een pakket op maat

Je kunt eigenlijk voor ieder budget wel een kerstpakket bij ons bestellen. Heb je specifieke ideeën over wat je in je pakket wenst, dan kunnen we daarmee rekening houden. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten kerstpakketten en in elke gewenste hoeveelheid. Kerstpakketten, groot, klein, heerlijk en eerlijk. Voor elke beurs en voor ieder wat wils. Wel zo relaxed om het nu al te regelen.

Een kerstpakket bestellen

Wil je meer weten over de kerstpakketten van de Wereldwinkel, neem dan contact op met onze winkels. Wij maken graag tijd om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Op onze website vind je talrijke ideeën. In onze winkels nog meer..... We denken graag met je mee.

Als je op tijd bestelt, kunnen we aan heel veel, zo niet al je wensen voldoen. Het beste is dat je snel contact met ons opneemt om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Je bent welkom bij ons in de winkel, of wij komen graag naar je toe.

Wereldwinkel: Appingedam, Bedum, Loppersum en Ten Boer.

Onze contactgegevens vind je op onze website: www.wereldwinkelgroningerland.nl en www.wereldwinkelbedum.nl 

  

De wereld een beetje mooier maken...zo simpel kan het zijn!

Woorden voor onze idealen hebben we genoeg:

eerlijk - duurzaam - milieuvriendelijk - persoonlijk en op maat – maatschappelijk verantwoord ondernemen - Triple P (people, planet, profit)

Mooie woorden, mooie doelen. En soms is het helemaal niet ingewikkeld om ze om te zetten in daden, om te doen wat u belangrijk vindt: de wereld een beetje mooier maken.

Verras uw medewerkers of uw klanten met een fairtrade eindejaars-pakket. 

·         Onze cadeaus zijn vanzelfsprekend fairtrade. Wij geven u graag inzicht in de                                                     leefomstandigheden van onze producenten, dat maakt onderdeel uit van onze cadeaus.  

·         Daarnaast hebben we dit jaar ook producten met biologische ingrediënten van regionale                           ondernemers in ons assortiment. 

·         U kunt ervoor kiezen een bedrijfseigen item toe te voegen aan het cadeau en uw eigen logo op                 een cadeau te laten plaatsen.

U kunt ook altijd persoonlijk langskomen bij één van onze winkels. De medewerkers overleggen graag met u en helpen u met creatieve ideeën.

Wacht niet te lang, want voor levering van maatwerk geldt, dat het productieproces z’n tijd nodig heeft. Vanaf juni tot begin november een afspraak maken is raadzaam. Dan weten u én wij op tijd waar we aan toe zijn. 

Een telefoontje is ook voldoende: zó simpel kan het zijn!