GOED NIEUWS VOOR CHOCOHOLICS!

Chocoholics opgelet, want we hebben weer een heerlijke primeur voor je. Ook dit jaar lanceert Tony’s Chocolonely drie heerlijke limited editions om je tanden in te zetten. Wij kunnen niet kiezen wat onze favoriet is… Jij wel? We houden je niet langer in spanning.

Dit zijn de drie nieuwste limited edition Tony’s Chocolonely-repen (met goed nieuws voor karamel-lovers):

Blond 28% Gekarameliseerde Pecan
Voor het eerst zit er een blonde chocoladereep bij. Dat is een witte chocoladereep, maar dan met een tikkie puur. In deze reep zitten ook gekarameliseerde pecannoten verwerkt, mjam!

Melk 32% Shortbread Karamel
Hier willen we graag onze tanden in zetten: knapperige shortbread en sticky karamel in romige melkchocolade. Zeg daar maar eens nee tegen…

Puur 51% Cacaokoekje Karamel
Voor de laatste limited edition heeft Tony’s cacaokoekjes laten maken met hun eigen cacaopoeder, en deze samen met stukjes karamel in een pure reep gestopt. Deze reep is gemaakt zonder dierlijke ingrediënten, dus hij is hartstikke geschikt voor vegans.

Klik op onderstaande plaatsnaam voor aanbiedingen, acties en overige informatie van elke winkel

It's easy to be fair

De wereldwinkels Appingedam, Loppersum en Ten Boer hebben een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fairtrade normen.

Bij ons kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Nu heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.

IT’S SO EASY TO SHOP FAIR!