EEN NIEUW PRODUCT VAN OUD MATERIAAL

Wij houden van het hergebruik van materialen. In onze winkel vind je leuke cadeau’s van allerlei grondstoffen die worden hergebruikt, zoals de fietsjes van oude blikjes, de kerstbomen en engelen van drijfhout, de tassen van gebruikte cementzakken en van oude UNHCR vluchtelingen-tenten. NIEUW in onze collectie zijn de vazen en bloempotten van Kinta. Als grondstof voor de waterdichte vazen en bloempotten van papierpulp worden oude petflessen en kranten gebruikt.

Kinta’s gerecyclede producten zijn zorgvuldig geproduceerd en bovenal eerlijk. Daarom werken ze samen met lokale producenten, die verstand hebben van materialen en technieken.
De paper-pulp productie vindt plaats op Cebu in een kleine werkplaats. De productie zorgt voor werkgelegenheid voor de eilandbewoners van Visayas Filipijnen, die allemaal voor hun werk eerlijk worden betaald.

Klik op onderstaande plaatsnaam voor aanbiedingen, acties en overige informatie van elke winkel

It's easy to be fair

De wereldwinkels Appingedam, Loppersum en Ten Boer hebben een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fairtrade normen.

Bij ons kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Nu heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.

IT’S SO EASY TO SHOP FAIR!