Een beetje moe of onzeker?

Een beetje moe of onzeker? Al duizenden jaren branden mensen wierook omdat het lekker ruikt en omdat geuren je stemming kunnen veranderen. Muskus is voor een actief begin van de dag, passiebloem voor inspiratie. Oorspronkelijk is het afkomstig uit het Midden-Oosten, nu vaak uit India en Nepal.

Het is een echt geurenavontuur om uit te zoeken wat bij jou past. Kom eens naar de wereldwinkel en probeer uit wat jouw stemming beïnvloed.Je vindt er ook wierookhouders van zeepsteen, keramiek of hout. En parfums en aromalampjes. Leuke cadeautjes voor uzelf of iemand anders.

Wierook is duizenden jaren oud. Het betekent: gewijde of heilige rook. De wierook met de naam Moeders Gouden Geuren komt uit de wierookfabriek in Pondicherry in Zuid India. Het productieproces bestaat tot en met de verpakking uit ambachtelijke handmatige handelingen. Het betekent dat de wierook van hoge kwaliteit is, zonder gebruik van chemicaliën. Met de met de hand gemarmerde verpakking heb je dus een uniek exemplaar!

Dat er momenteel in de fabriek werk is voor zo’n vijfhonderd ongehuwde vrouwen is heel belangrijk, omdat ze op deze manier zelf geld voor hun bruidsschat verdienen en hiervoor niet afhankelijk zijn van hun familie.

Klik op onderstaande plaatsnaam voor aanbiedingen, acties en overige informatie van elke winkel

It's easy to be fair

De wereldwinkels Appingedam, Loppersum en Ten Boer hebben een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fairtrade normen.

Bij ons kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Nu heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.

IT’S SO EASY TO SHOP FAIR!