De wereldwinkel niet geschikt voor een vaderdag cadeautje?

Dat de wereldwinkel geen geschikte winkel is voor een vaderdag cadeautje is een misverstand! Graag geven we je wat tips!

De wereldwinkel heeft leuke cadeaus voor kookgrage vaders zoals een kookboek voor ‘stoere kerels’ of ‘echte mannen koken buiten’. Veel ingrediënten zijn in de Wereldwinkel te koop.

Voor de milieubewuste vader is er de DOPPER, het milieuvriendelijke waterflesje dat eindeloos met kraanwater gevuld kan worden. Te koop in diverse frisse kleuren. Bovendien draagt vader dan bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Of geef vader een blik met maar liefst drie heerlijke Tony’s Chocolonely chocolade, met verschillende smaken. Natuurlijk zijn er ook losse repen te koop!

Je kunt ook zelf een geschenkpakketje samenstellen. Dat wordt natuurlijk feestelijk ingepakt met een gelukspoppetje erbij!

Heb je zo'n handige vader met doe-het-zelf-vingers, dan is een beeldje gemaakt van gerecyclede ijzerwaren een goede tip.

Heb je een vader met groene vingers die het liefst in de tuin bezig is? Ook voor deze vaders hebben we wat leuks! Vogelhuisjes, siervoorwerpen van gerecycled ijzer om de tuin een persoonlijk karakter te geven.

Als medewerkster in de wereldwinkel zeggen we altijd: met een cadeautje van de wereldwinkel maak je minimaal drie mensen blij: de maker, de gever en natuurlijk de ontvanger, in dit geval VADER.

Klik op onderstaande plaatsnaam voor aanbiedingen, acties en overige informatie van elke winkel

It's easy to be fair

De wereldwinkels Appingedam, Loppersum en Ten Boer hebben een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fairtrade normen.

Bij ons kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Nu heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.

IT’S SO EASY TO SHOP FAIR!