Assortiment

Interieur en kunstnijverheid

Geef je huis een fair karakter...

Jouw woning krijgt een exotisch tintje met de schitterend handgemaakte accessoires uit de wereldwinkel. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment van gebruiksvoorwerpen en kunstwerken met de warme uitstraling van verre culturen.
Uit Kenia en India zijn er beelden van zeepsteen. Ze hebben uiteenlopende vormen, bijvoorbeeld op het thema gezinsvoorstelling. De proud ladies van serpentijnsteen zijn waarlijke kunststukken!
Het woonassortiment aan mozaiekschalen, kunstig gevlochten manden, sfeerlichtjes, kaarsen en kandelaars wisselt van tijd tot tijd. Regelmatig een kijkje nemen in de wereldwinkel is zeker aan te raden!
Dankzij de variatie in assortiment en prijs biedt de wereldwinkel voor elke smaak en elke beurs een bijzonder en dikwijls uniek handwerkstuk.

Voor de slaapkamer zijn er dromenvangers in diverse kleuren en afmetingen. Volgens de Indianen uit Noord Amerika worden tijdens de nacht nare dromen gevangen in het 'web' van de dromenvanger en glijden ze er in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Fijne dromen vinden ongehinderd hun doorgang in het midden van de dromenvanger.