2 Weken lang "de week van het sieraad"

Niet 1 maar 2 weken lang kans op hoge kortingen bij aankoop onze sieraden, van minimaal 10% tot maximaal 80%. De hoogte van de korting wordt bepaald bij betaling, door het trekken van een lootje.

De actie loopt van maandag 23 november t/m zaterdag 5 december 2015.

Vriendenkaart aanbieding nr 9

DECEMBERMAAND, FEESTMAAND, PAKJESMAAND...

Nog t/m zaterdag 28 november a.s. maar liefst 25% korting op SPEELGOED!! Op vertoon van je Vriendenkaart 2015.

Oh, kom er eens kijken en kopen, zodat ook voor onze medemens in ontwikkelingslanden de decembermaand een feestmaand wordt.

Nieuwe Tony's Limited Editions

Voor de liefhebbers heeft het lang geduurd, NU zijn weer 2 nieuwe smaken verkrijgbaar: MELKCHOCOLADE POPCORN DISCODIP EN PURE CHOCOLADE AMANDEL, ZEEZOUT

Vriendenkaart aanbieding nr 7

Een wokpakket met 4 heerlijke authentieke Thaise producten: Pandanrijst, woksaus, curry en ananas. Daarbij 4 recepten om de lekkerste wokgerechten te bereiden. Voor de rijst een handig maatbekertje, om te serveren wokbakjes en stokjes om mee te eten. Gezellig met familie en vrienden!

Dit alles voor maar € 9,95 i.p.v. € 14,95

De aanbieding is geldig vanaf vrijdag 18 t/m zaterdag 26 september, op vertoon van de               Vriendenkaart 2015.

Nieuwe Floriskaarten

Sinds jaar en dag kun je bij ons kaarten kopen van Floris. Floris maakt al decennia lang wenskaarten, schrijfwaren en cadeauartikelen met een boodschap. Letterlijk, maar vooral ook figuurlijk. Want deze artikelen worden geproduceerd met volledig respect én concrete aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Dat gebeurt al ruim 30 jaar uit volle overtuiging en betrokkenheid.

Nu heeft Floris een nieuwe lijn ontworpen. Artiesten uit derde wereldlanden zoals Azië, Zuid/Amerika en Afrika hebben prachtige ontwerpen van hun land geschilderd en deze zijn op 100% gerecycled papier gedrukt. Mooie kaarten en met het geld dat deze kaarten opbrengt worden projecten in hun dorp gefinancierd. De kaarten komen onder andere uit Mexico, India, Malawi en Kenia.

Vriendenkaartaanbieding nr 6

10 WENSKAARTEN van Floris voor € 8,00.

Als Vriend en vaste klant ben je uiteraard op de hoogte van het assortiment. Profiteer van deze aanbieding en je hebt altijd een kaart in huis in geval van huwelijk, geboorte, verjaardag, verhuizing, ziekte of deelneming. Maar ook "zo maar" is een goede reden voor een kaartje...

Deze aanbieding is geldig, op vertoon van een geldige Vriendenkaart, van vrijdag 14 tot en met zaterdag 22 augustus 2015.

Vriendenkaartaanbieding nr 4

OOK VADER VERWENNEN MOET... Daarom voor alle Vrienden t/m zaterdag 20 juni, maar liefst 2 weken lang, 25% korting op alle TUINARTIKELEN!

Vogelhuisjes, windgongen, vogels (groot en klein), bloempotten en andere stenen en metalen figuren.

 

Naast deze aanbieding zijn er natuurlijk nog diverse andere producten waar vaders blij van worden:) Mooie leren portemonnees, fotolijsten (met natuurlijk een mooie foto van jou), een lekkere Tony Chocolonely reep! Nu ook een kadobox voor een heerlijke Thaise wokmaaltijd.

30 mei Lente in Loppersum

Zaterdag 30 mei tijdens Lente in Loppersum zullen medewerkers van de wereldwinkel je verrassen met (h)eerlijke hapjes, recepten en lekkere cadeau pakketten.       KOM KIJKEN, PROEVEN EN GENIETEN!!

Tony's paaseitjes

IEDER EI  100%  SLAAFVRIJ

3 heerlijke smaken in 1 doosje:

MELK / PUUR EN HAZELNOOTPRALINE

vriendenkaart aanbieding nr 2

Voor alle Vrienden van de wereldwinkel vanaf vrijdag 20 februari t/m zaterdag 28 februari 2015, 20% KORTING OP ALLE KUNSTNIJVERHEID!  (Op vertoon van uw vriendenkaart 2015)

Vriendenkaartaanbieding nr. 1

Fair Trade thee, 4 pakjes naar keuze voor 4 euro. Je kunt kiezen uit veel soorten: Earl Grey, Rooibos, Groene thee met of zonder citroen, vruchtenthee, ook thee voor een pot!

Deze aanbieding is geldig op vertoon van de Vriendenkaart 2015, van vrijdag 16 januari t/m zaterdag 24 januari 2015.

Heb je je de Vriendenkaart nog niet in bezit, deze ligt voor je klaar in de winkel tegen betaling van 10,= euro.