TONY KAN DE BOOM IN!

Bij Tony's houden ze wel van 'n feestje. Daarom voor in, of onder je kerstboom: 'n kerstboom in je reep! Met extra veel chocolade eromheen, waar je 'm uit kan breken. De reep is voorzien van een handig gat, zodat je hem eventueel in een kerstboom zou kunnen hangen. We kunnen niet garanderen dat hij lang zal hangen, want de melkchocolade met glühwein is zo lekker dat je 'm misschien wel meteen gaat opeten. All I want for Christmas is joehoe.. !

De smaak is ontzettend bijzonder. Tony's Chocolonely kerst chocoladereep smaakt naar Melk Glühwein. Bij het maken van die reep is gebruik gemaakt van gedroogde rode wijn, échte wijn. Er blijkt in zulke gedroogde rode wijn zelfs nog een klein percentage alcohol te zitten. Dat had ook die leverancier niet verwacht, maar concreet betekent dit dat deze Kerstreep 0,1 % alcohol bevat. Wettelijk wordt zo’n reep dan beschouwd als alcoholvrij, en hoeft dat percentage niet te worden vermeld. Maar ja… jullie kennen de fairtrade chocoladeboys van Tony’s inmiddels, die willen graag transparant zijn. Dus daarom schreven zij op het gele smaaklint van deze Kerstreep: melk glühwein 0,1% alc. Toegegeven: die van mij gaat de boom niet halen, dan is-ie al op.

 

 

 

 

 

It's easy to be fair

De wereldwinkels Appingedam, Loppersum en Ten Boer hebben een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fairtrade normen.

Bij ons kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Nu heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.

IT’S SO EASY TO SHOP FAIR!