fairtrademeesterofjufcadeautje

Ga je over naar de volgende klas? Neem je afscheid van de Basisschool? En je wilt je meester of juf een origineel cadeautje geven? Bijvoorbeeld om hem of haar te bedanken of als herinnering aan de fijne tijd op school. Denk dan aan een fairtrademeesterofjufcadeautje van de wereldwinkel. Zo hé...… wat een lang en moeilijk woord! Maar wel cool!

Wat vind je van een bijzondere, grappige of kleurrijke kaart waarop je zelf iets schrijft. Dat is heel persoonlijk en kan zo in het plakboek van meester of juf. Misschien houdt hij of zij wel heeeeeeel erg veel van chocola. Dat komt dan goed uit: wij hebben alle soorten smaken van Tony Chocolonely, grote en kleine repen. We hebben ook cadeautjes die goed zijn voor je portemonnee: een gelukspoppetje, geluksolifantje, postduifje, opkikkertje, hartje....ach te veel om op te noemen. 

Het allerbeste idee is om gewoon gezellig langs te komen om het allerleukste cadeautje voor jouw meester of juf zelf uit te zoeken.

 

It's easy to be fair

De wereldwinkels Appingedam, Loppersum en Ten Boer hebben een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fairtrade normen.

Bij ons kun je ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Nu heb je de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.

IT’S SO EASY TO SHOP FAIR!